Kategórie
Vydavateľstvá
Autori
Najlacnejšie na internete
Výpredaj skladu
Hodnotenie
Obrázok - Kváskovanie. Recepty z kvásku
-25%

Kváskovanie. Recepty z kvásku

Naty Žúreková Štefková

Väzba:
pevná
Jazyk:
SK Slovenský jazyk
Vydavateľ:
Plutos Company, s.r.o
Vydanie:
2016/01
Počet strán:
345
Rozmery:
240 x 170
Hmotnosť:
1300
EAN:
9788097208523
6
Dostupnosť:
Skladom - zvyčajne odosielame do týždňa.
Cena:
€ 29.90 € 22.36

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom

Komentáre ku knihe
Ďalšie knihy autora
Kniha - Kváskovanie. Recepty z kvásku
€ 22.36€ 29.90
Kniha -  Kváskovanie 2
€ 22.36€ 29.90
Najpredávanejšie
Kniha - Najděte si svého marťana
€ 7.06€ 9.35
Kniha - Mama
€ 10.02€ 12.90
Kniha - Láska a iné závislosti
€ 7.47€ 9.90
Kniha - Pôvod
€ 13.78€ 17.90


Vyberáme knihy z ponuky
Kniha - Mengeleho dievča - Skutočný príbeh Slovenky, ktorá prežila štyri koncentračné tábory
Kniha Mengeleho dievča - Skutočný príbeh S..
€ 12.90 € 10.02
Do týždňa
detail
Kniha - I Can Academy Motivačný diár 2018
Kniha I Can Academy Motivačný diár 2018
€ 6.50 € 4.91
Na sklade
detail
Kniha - Malá kniha hygge
Kniha Malá kniha hygge
€ 13.99 € 16.09
Na sklade
detail
Kniha - Lunárny kalendár Krásnej panej 2018
Kniha Lunárny kalendár Krásnej panej 2018
€ 12.99 € 9.99
Na sklade
detail
Kniha - Zlatokopka 3  - Nezažiješ, neuveríš
Kniha Zlatokopka 3 - Nezažiješ, neuveríš
€ 11.90 € 9.25
Do týždňa
detail
Kniha - Dievča z kalendára 4
Kniha Dievča z kalendára 4
€ 11.90 € 8.76
Na sklade
detail
Kniha - Očarujúca za 21 dní: Ako získať pôvab a sebavedomie
Kniha Očarujúca za 21 dní: Ako získať pôva..
€ 19.90 € 15.32
Do týždňa
detail
Kniha - Krutá hra o tvé zdraví
Kniha Krutá hra o tvé zdraví
€ 12.64 € 9.55
Na sklade
detail
Kniha - Včely
Kniha Včely
€ 16.95 € 13.65
Na sklade
detail
Kniha - Kváskovanie. Recepty z kvásku
Kniha Kváskovanie. Recepty z kvásku
€ 29.90 € 22.36
Na sklade
detail


Kontakt
Moja-kniha
Bernolálova 14
03101 Liptovský Mikuláš

info@moja-kniha.sk
+421 907 989 588
(11:00 - 13:00 po-pia)
Prevádzkovateľ
HOLLYWOOD C.E.S., s.r.o.
Bernolákova 14
03101 Liptovský Mikuláš

IČO: 36428213
IČDPH: SK2021986219
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.